Facaderenovering København, Frederiksberg mv.

Få en flot facade med sandblæsning, vandskuring eller filtsning

check

Mange års erfaring i byggebranchen

check

Fokus på dine ønsker og behov

check

Udnævnt Gazellevirksomhed 2 gange

Vi foretager renovering af din boligs facade

Trænger dine husfacader til nyt liv? Ser din bolig trist og kedelig ud? Vi giver dine husfacader en opdatering, uanset om der er tale om en privatbolig, en firmabygning eller en boligblok. Vi renoverer mange typer husfacader.

  • Vandskuring
  • Sandblæsning
  • Filtsning
  • Vi klarer også pudsning af sokkel samt omfugning/ fugning af murværk, hvis der er revner i murværket

Ring til os på 40145320, så finder vi sammen den bedste løsning til renovering af din husfacade.

Hvad er den bedste løsning til facaderenovering?

Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning helt fra din første idé til facaderenovering, og til dine flotte nye facader står færdige. 

Trænger din facade til et løft, kan løsningen være en facaderenovering med sandblæsning, hvor rester af maling, løst puds og kalk fjernes, så en efterfølgende behandling har et godt og fæstende underlag, f.eks. en filtsning eller vandskuring.

Løsningen kan også være udskiftning af fuger i murværk efter skader fra murbier, porøse fuger, eller hvis du blot har et ønske om at udskifte de gamle tilbagetrukne fuger, så fugen kommer helt frem til murstenskanten.

Facaderenoveringen kan med fordel udføres sammen med en facadeisolering.

Du kan altid få sparring og rådgivning om den rette løsning til netop dine facader.

Vi er først færdige, når du er tilfreds!

Du skal være 100% tilfreds. Det er derfor, vi vægter klar kommunikation meget højt. Det, at vi fører en god dialog gennem alle processens faser, er afgørende for samarbejdet.

Hos Murerfirmaet Jan Bergmann ApS får du høj faglig kvalitet! Vi er et seriøst og professionelt murerfirma, og vi vil gøre alt i vores magt for, at vi overholder aftalte betingelser og leveringstider. Du kan forvente langtidsholdbart, kvalitetssikret arbejde, som du er tilfreds med, når du samarbejder med os.

Tag endelig kontakt til os, og få en uforpligtende snak om dit projekt!

Vi laver alt inden for murerarbejde og entreprise, bl.a.

Geografisk dækning

Vores base er på Frederiksberg (kontor) og i Vanløse, hvor vi har vores værksted . Herfra servicerer vi København, Frederiksberg, Amager, Kastrup, Dragør, Hvidovre, Vanløse, Valby, Vesterbro, Østerbro, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Holte, Charlottenlund, Søborg, Glostrup, Ishøj, Rødovre, Nørrebro, Brønshøj, Ballerup m.v.

Vi dækker med andre ord hele Storkøbenhavn og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Giv os et kald os på 40145320, og få et gratis og uforpligtende tilbud på renovering af din husfacade. Du kan også skrive til os via sidens kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Murerfirmaet Jan Bergmann ApS – Kvalitet til konkurrencedygtige priser!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.