Totalentreprise

Kvalitetsbevidst entreprisefirma til konkurrencedygtige priser

check

Mange års erfaring i byggebranchen

check

Fokus på dine ønsker og behov

check

Udnævnt Gazellevirksomhed 2 gange

Vi tager hånd om din totalentreprise

Vi  tager hånd om din totalentreprise i samarbejde med dygtige fagfolk. Vi udfører både store og små entrepriser og klarer alle aspekter af byggeprocessen. Vi har base på Frederiksberg (kontor) og i Vanløse (værksted). Vi dækker hele storkøbenhavn.

Vi tilbyder alt inden for totalentreprise, bl.a. 

Ring på 40145320 og fortæl os om din entrepriseopgave. Vi kommer gerne ud til en besigtigelse og giver dig et gratis og uforpligtende tilbud.

Totalentreprise til din fordel

En aftale om totalentreprise er oftest en fordel for dig som kunde. Du får bedre kvalitet i arbejdet og større effektivitet gennem hele projektforløbet, hvor vi sørger for koordinering af de forskellige faggrupper.

De fagfolk, vi samarbejder med, har gennem mange projekter indbyrdes oparbejdet et rigtig godt samarbejde. Vi ved at alle kan deres håndværk og stiller store kvalitetskrav til deres arbejde.

Geografisk dækning

Vores base er på Frederiksberg (kontor) og i Vanløse, hvor vi har vores værksted . Herfra servicerer vi København, Frederiksberg, Amager, Kastrup, Dragør, Hvidovre, Vanløse, Valby, Vesterbro, Østerbro, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Holte, Charlottenlund, Søborg, Glostrup, Ishøj, Rødovre, Nørrebro, Brønshøj, Ballerup m.v.

Vi dækker med andre ord hele Storkøbenhavn og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Ring i dag på 40145320, og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt. 
Vi udfører alt lige fra totalrenovering til nyetablering samt mindre moderniseringer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Murerfirmaet Jan Bergmann ApS – Kvalitet til konkurrencedygtige priser!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.