Nyt badeværelse/ renovering af badeværelse

Realisér drømmen om dit nye badeværelse eller renovering af det gamle

check

Mange års erfaring i byggebranchen

check

Fokus på dine ønsker og behov

check

Udnævnt Gazellevirksomhed 2 gange

Nyt badeværelse eller renovering af det gamle

Få hjælp til at realisere drømmen om dit nye badeværelse eller rådgivning omkring, hvilke muligheder du har, hvis du vælger at renovere dit gamle badeværelse. Murerfirmaet Jan Bergmann ApS har stor erfaring med at opsætte/ installere nye badeværelser såvel som totalrenovering. Vi kan give gode råd, ideer og kommer gerne ud og sparrer med dig omkring, hvilke muligheder du har. 

Når du samarbejder med os, får du

  • Et pålideligt murerfirma med solid erfaring 
  • Professionel sparring og rådgivning
  • Kvalitetsbevidste håndværkere
  • Konkurrencedygtige priser
  • Kortest mulig byggeperiode

Ring nu på 40145320, og fortæl os mere om dit drømmebadeværelse. Vi kommer gerne ud og besigtiger forholdene med henblik på at afgive et uforpligtende tilbud.

Brug os gerne som sparringspartner, og få faglig rådgivning og inspiration til, hvilke muligheder du har, hvis du vælger at renovere dit gamle badeværelse. 

Badeværelse til tiden

Vi er kvalitetsbevidste, men vi har samtidig konkurrencedygtige priser.  Vil du gerne have moderniseret dit badeværelse, kan vi se på, hvordan vi kan gøre det økonomisk overskueligt, samtidig med at du får opfyldt de ønsker, som du vægter højt.

Vores erfaring og ekspertise inden for renovering af badeværelser er din sikkerhed for et godt resultat og at byggeperioden minimeres til mindst mulig gene for dig og din familie. Derfor gør vi alt i vores magt for at overholde aftaler, leveringstid mv.

Få alt inden for murerarbejde, fx

Geografisk dækning

Vores base er på Frederiksberg (kontor) og i Vanløse, hvor vi har vores værksted . Herfra servicerer vi København, Frederiksberg, Amager, Kastrup, Dragør, Hvidovre, Vanløse, Valby, Vesterbro, Østerbro, Hellerup, Gentofte, Lyngby, Holte, Charlottenlund, Søborg, Glostrup, Ishøj, Rødovre, Nørrebro, Brønshøj, Ballerup m.v.

Vi dækker med andre ord hele Storkøbenhavn og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Ring i dag på 40145320, og få et gratis og uforpligtende tilbud på dit badeværelse.
Vi udfører alt lige fra totalrenovering til nyetablering samt mindre modernisering af dit gamle badeværelse.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Murerfirmaet Jan Bergmann ApS – Kvalitet til konkurrencedygtige priser!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.